Mmm...marabou

Har varit ensam hemma hela kvällen, inte gjort så mycket förutom att städat mitt rum och städat kylskåpen, hade lovat mamma det för att de hade spillts saker där och det var tydligen mitt fel så det var inget snack om den saken, bara att göra liksom.kul...
Annars så hann jag på vägen hem köpa ett coolt halsband från h&m som jag ska ha på halloween, då ska vi äta middag hemma hos sara och sen så får man se om det blir party där eller om vi drar vidare..
Jag har hunnit med att basta ikväll också och nu väntar jag på att jesper ska hämta mig så ska vi hem till han! Mys. Pusshej
Älskade verkligen den här koftan från bondelid förut, fick den julen 08 av Ludvig faktist...
Här är jag...blä det här ser ju larvigt ut..inte ens fina kläder på mig, haha
Tummen upp till att marabou har gjort vit chocklad! Värsta grejen ju! Hahahahha

Helt onödigt inlägg...

Nu känner jag mig sådär dålig igen...när man inte har uppdaterat på ett tag..eller vänta bara det ha bara gått en dag hah! :)
Igår så åkte jag hem till kusinerna i nacka, gjorde inte så mycket där, fixade middag åt alla eftersom att min moster är så gullig och fixar mina naglar :)
Annars så är jag allmänt trött på att inte ha någon mobil...jag skulle möta sara borell och fika inne i stan, vi skulle mötas vid fyra vid skopunkten vid ringen men jag trodde hon sa din sko..Det resulterade i att jag satt inne på din sko i en timme, visserligen så läste jag men det blev väldigt långtråkigt men som tur så blev varken jag eller sara irriterade på varandra eftersom det bara var ett stort missförstånd :)
Jusste matteprovet..det var det sämsta resultat som jag någonsin har fått på ett prov..men jag vart godkänd iaf, haha! Jag gick 19/40 och jag som hade pluggat på fel saker..så jag är inte nöjd men det är inte så att jag orkar skämmas av det heller eftersom att det är som det är liksom inget jag kan göra åt..
Min mattelärares kommentar var; Jadu Fanny...du fick ju 19 av 40 vilket är precis under 50% och det vet du va? Haha, jag började skratta..(det var inte kul alls)
Sen så började allvaret..nej, men han sa det att resultatet var inte direkt bra men det var bättre än vad han hade förväntat sig...( tack liksom?!?) nej, men vi sa det att jag hade pluggat aldeelss för lite och jag har missat typ 7-8 mattelektioner under terminen eftersom jag var i italien sen så hade jag varit på lite andra utflykter haha, nej men på ib så vill de inte att man missar en enda lektion matte och att man ska lägga ner minst en timme varje dag till att plugga matte..yeah right liksom tänkte jag...
Nej, men sen så sa han att han tror på mig bara jag kämpar så kan jag få bra betyg..så det känns ju bra iaf!
Nu har vi suttit kvar i skolan ett gäng och gått igenom provet..så nu fattar jag allt.känner mig skitdum som inte fattade innan men nu känns det bra.
Här är jag, gömde mig i en stor lila kofta som jag snott från mamma, hihi :) Hade skärp först men tog av mig det såg ut som värsta tjockisen, hahah
Igår var det soligt ute! Det gjorde mig lycklig, men nu är det gråa höstvädret tillbaka igen...suck!
Aja, ska skynda mig hem nu innan det blir mörkt! Ciao

Stress,stress,stress

Eftersom att dagens ungdomar utsätts för så mycket stress av omgivningen så har vi nu en kurs som vi går som heter "stresshantering".
Det är en ung söt tjej som håller i det, och hon är verkligen pedagogisk och allt..men jag kan ändå inte sluta tänka att istället för att sitta här och lyssna på en massa prat om vad som händer när man är stressad pch hur viktigt det är att ta det lugnt och bara "va" och att planera(vilket jag suger på) så skulle jag kunna läsa svenska boken och skriva på mitt föredrag, hahaha...
Imorse hade jag matteprov och jag hade pluggat på helt fel grejer...hahah
Så här glad var jag igår när jag pluggade bajsmatte på engelska....och såhär sliten är jag idag, hejdåååååå!

En lugn helg!

Den här helgen har jag faktist inte festat nånting! Duktiga jag! hahaha
I fredags så gick jag runt på götgatan och shoppade lite för mig själv, ganska skönt faktist..liksom att tänka och bara titta runt på folk..sen så var jag med olivia, vi badade bubbel och hade spa-kväll så himla mysigt!
Lite senare så drog jag till Jesper, vi gjorde typ ingenting förutom att ta det lugnt! :)
På lördagen så var jag med Sara och hennes mamma i nacka forum. Vi kollade runt lite och så men jag köpte inget :/ På lördagkväll så var jag, emma, amanda, steffi, sara och carro hemma hos emma och åt middag sen så orkade ingen festa för det fanns inget roligt..så vi köpte godis på godissvampen och åkte hem igen och såg på film :)
På söndagen så var jag med emma på förmiddagen och vi bakade lite och så! Sen så åkte jag in till stan och dansade! Hejdå

Fanny-Nanny!!

Nu sover mina kusiner och allt är lugnt! Jag sitter barnvakt och har läst saga och lagt dem! Skulle ju ha tagit en bild men kameran är hos jesper och nån mobil har man ju inte :/
Aja, klockan är inte ens nio men jag är så sjukt trött så jag ska nog lägga mig och läsa nu sen sova!
Den här helgen blir nog ganska lugn..har inget speciellt planerat förutom att på lördag ska tjejerna ut och äta nånstans i stan!

Innan jag somnar..

Efter att ha varit i skolan i över tio timmar idag så var jag sjukt trött på allt pluggande..
Mötte upp min kompis i Sickla, det var jättejobbigt för vi hade bestämt att mötas vid en ingång vid en vis tid men jag stod där och blev osäker så det gjorde att vi gick om varandra..men sen gick jag tillbaka och då stod han där :)
Han var hungrig efter en hel dag på jobbet och på lika bra humör som alltid medans jag var trött, stressad av skolan och inte hungrig alls..
Men han tvingade med mig till Jimmys steakhouse och han lyckades få mig på bra humör också! Kändes skönt att skratta istället för att plugga! :)
Men grejen var att ingen visste vart jag skulle efter skolan så mamma blev jätteorolig eftersom hon inte kunde fåtag på mig. Haha, rätt åt henne eftersom att hon inte ger mig nån ny mobil!
Det gulliga var att hon hade ringt Jesper och han i sin tur hade hört runt med de flesta av mina närmsta tjejkompisar för att fåtag på mig..det var ju lite gulligt iaf! <3

Jag undrar ganska ofta vad folk skulle tänka eller tycka om jag försvann helt plötsligt en dag? Skulle nån sakna mig eller skulle livet bara fortsätta rulla på?? Skulle det fällas tårar eller skulle folk säga att det är sånt som händer...
-äsch, ibland tänker jag nog för mycket! God natt

Lilllördag..

Fatta att jag sitter kvar i skolan..usch!
Var tvungen att skriva en labrapport som jag fick reda på idag att den skulle vara inne imorgon..eller ja jag har ju vetat om det i två veckor men tiden går ju så jävla fort och jag trodde den skulle vara inne om en vecka liksom, bläää!!!
Jag som alltid tyckt att det var enkelt med labrapporter har nu skrivit min första på engelska och det var också den sämsta jag har skrivit men skitsamma...:P
Känner verkligen att jag inte har ngt kul att skriva om. Nu ska jag möta upp en kompis och äta middag eller ngt här i sickla och sen hoppas jag att han skjutsar hem mig, det är mörkt ute nu..
usch jag får ångest av allt plugg. Jag önskar verkligen att sofie var här med mig och fick mig på bra humör men det är du inte..och du anar inte hur mycket jag saknar dig varje dag!
Haha, hade håltimme idag så jag passade på att snika in på toaletten och ta lite bilder, inte för att det är kul men för din skull sofie!
Dock så såg man ganska ofräsch ut idag..pallade inte sminka mig eftersom att jag försov mig. Vilken tur att jag fick skjuts av åke (olivias pappa) till norra sköndal idag, jag kom bara tio min sent hihi :)
Idag har jag har på mig: mammas stövlar, jeans från italien och blus från oddmolly!
Hejdå nu ska jag dra från skolan! Jippie

Woho, jag är tidig!

Idag är det dåligt väder här i sverige....tråkigt, kallt,mulet och det har regnat under natten så det är liksom jättefuktigt ute och så duggar det...inte kul  alls med andra ord.
Det börjar bli skitsvårt att kliva upp på morgonen eftersom att när man väl ska upp så känns det ju helt onaturligt eftersom att det är helt svart ute..
Men i morse så tvingade jag mamma mig att tvinga mig upp, det blev lite stressigt men jag han med henne och fick skjuts till skanstull och sen kom bussen 2 min senare vid skanstull mot sickla så jag hoppade på den. Nu sitter jag här i skolan och ska börja plugga lite svenska. Känns verkligen skumt att vara här så tidigt men jag känner mig stolt, haha! Jag kan inte säga att jag känner mig "stolt" utan att tänka på en viss person..jobbigt..hahha nej jag skoja bara ;)
Haha, gissa om folk kollade i skolan när jag kom med den här påsen med nudlar och en stor mugg läsk..på morgonen liksom..
Nej, men eftersom jag var så tidig så tog jag en trip till ica och köpte nudlar(det är fett bra att ha när man stannar i skolan eftesom det är bara att ta varmt vatten från kaffemaskinen, och sen lägga ner nudlarna och vänta 5 min och vips så var det klart! Och det var ju som funnet liksom 6st snabbnudlar för 22:- score! hahahhah
Och sen vart jag törstig så som vanligt frågar man mcdonalds om ett "glas" vatten och ser så där löjligt törstig ut, man typ flåsar och försöker låta jättetorr i halsen, så nu vet ni det, funkar alltid! Hahah ;)
Här är en bild på mig med min sköna pälsväst som jag delar med mamma, den kostade 950:- på SALT, visserligen var det jag som betalade den men hon är faktist skyldig mig 500:- för den..hehe
Efter skolan idag så vi som har ekonomi som ämne gå på bio och se "Wallstreet-money never sleeps"
Haha, jag vet inte om jag hade följt med om det inte hade varit så att skolan betalar för biobiljetten, men jag har hört/läst att den ska vara bra så det blir säkert nice!
Hörs sen! ciao

Inga lektioner- kunde de inte sagt det tidigare??

Idag har jag inte haft en enda lektion, fan vad ovärt att gå till skolan idag asså! Jag som var där vid halv nio för att gå på matten och så får jag veta att matte-läraren är sjuk, kort efter så får jag veta att min svenska-lärare är borta också.
Efter lunchen så säger ekonomiläraren att det ända vi ska göra är att se en film som finns på youtube så antigen får man se den i klassrummet eller se den hemma att det var upp till var och en..fatta vad damp jag fick att jag hade vaknat vid sju i morse, ja jag fick ju lite sovmorgon eftersom att jag sov i nacka ;)
Så jag stannade kvar och läste lite och sen tänkte jag dra hem men istället drog jag till norra och hälsade på..allt var typ som vanligt, kändes lika konstigt som alltid att vara där utan sofie.
Men det var kul att träffa vissa där eftersom att man inte har sett dem på ett tag, träffade bland annat och pratade med var sara,robi,max, sophia, lisa, lökk, och en del andra från förra klassen..men helst av allt så hade velat träffat och pratat med a.p men vet inte om han såg mig, jag satt en bit ifrån och han gick upp för trappan med sina kompisar från matsalen..träffade inte heller killarna från dansen men aja lite kul var det att vara där iaf..
Många har kommenterat mitt hår idag, haha, jag har gått med det krulligt, helt sjukt att det har hållt så bra haha!
Efter besöket på torra norra så skyndade mig hem och nu har jag läst lite, gjort en sallad för att hjälpa mamma med middagen och så har jag och Olivia varit ute på promenad med deras tre golden! Haha, snart blir det mat sen ska jag och bästa plugga och ha det mys!
Btw, visst ser jag farlig ut med kniven? haha

Söndagsångest..

Efter barnkalaset igår så följde jag med min moster nina och mina kusiner simon och julia hem till nacka.
Jag hade egentligen en massa plugg att göra främst matte och svenska men eftersom att jag hade glömt min mattebok och jag hade internet hos nina och dem, vilket jag behövde för att kolla upp fakta för min svenska uppsats på flyga drake- ja, alltså jag ska ju inte fuska och ta andras analyser rent av från nätet men det är verkligen enklare om man kollar runt på olika sidor och får lite ideer och hjälp..men jag hade fan ingen ork ändå så skitsamma..
Istället så fixade nina mina naglar, hon är så duktig på sånt och sen så pratade vi om vad man kan vara utklädd till på halloween, inte för att jag vet vad jag ska göra än men nånting roligt borde man ju hitta på, det är ju alltid fester på halloween :) Vi testade en massa blonda peruker, haha jag såg helt sjukt annorlunda ut så det var helt galet, haha!
Sen så hade nina köpt en ny locktång som hon fick testa på mig, jag ska fan köpa den, inte bara det att var rosa haha, nej men att den gick så sjukt fort att locka med, jag tror hon fixade hela mitt hår på knappt tio minuter, grymt!
Eftersom att jag precis har hittat hur roligt det är att leka med photoboot på min MacBook från skolan så höll vi på med det ett tag, hahaha!
Och jag är inte ego alls när jag lägger upp såhär många bilder, tralallala! Nej, men ville faktist bara vissa hur många olika effekter det finns att välja på sådeså!

Helgen...

Så vad har hänt i helgen? I fredags..typ ingenting, jo en massa men orkar inte skriva upp det här för det är inget jag vill komma ihåg, haha men så här såg ja ut innan jag skulle ut :P
Sååå, dagens outfit- haha fan vad fult det låter!
Nej, men jag har på mig höga boots från din sko, 299:-, leggings från weekday, 250:- och en cardigan från weekday 500:- (ovärd, jag vet den gick sönder direkt efter bråk med katten...) bad joke
På lördagen så var jag med Jesper innan vi drog till Sandra, det var kul där men jag hade ingen kamera med mig så det blev tyvärr inga bilder..
Efter ett tag hos sandra så blev det ganska segt och jag och jesper var ganska trötta så det kändes skönt att gå hem, det är helt sjukt när man är den som har närmast hem, jag är ju van att jag är den som har längst att åka för att komma hem liksom :P
På söndagen var jag på barnkalas, min kusin hugo fyllde 6 år, det var mysigt!
På mammas sida så är vi många kusiner, det är nio killar i åldern 1994-2008 och sen så är det jag som är äldst av alla kusiner( det är skittråkigt) och julia på bilden som är född 1997 och sen så de supersöta tvillingarna är emmy(lila) och hilda(rosa) och de fyller tre om drygt en månad! :)
Jag är faktist gudmor åt lilla emmy!

Aiiiight!

Sitter här i skolan och pluggar...tråkigt :P
Sharmin i min klass är kurd, och det vi alla vet om kurder är att de är håriga, har stora släkter och gillar toalettpapper. Det stämmer in på Sharmin, hon har elva syskon, ja elva syskon helt sjukt ju och sen så är hon fett hårig! Nej, jag skoja bara hon är inte hårig MEN hon har faktist elva syskon...och hennes använding av toapapper har jag inte frågat om ;) Hahah
Sharmin är jätteduktig på en sak som man gör i mellanöstern, eller om det är muslimer som är duktiga på det (?) det ända jag vet är att det är typ ingen som kan det i här i usa,sverige, och ja västländerna och det har sitt ursprung där i asien..whatever! Grejen är den att man tar bort hår i ansiktet med endast en liten tråd som verktyg. Och det är helt sjukt hur man kan göra det men det är skitkul att titta på för man fattar verkligen inte hur de lyckas!
Förut så fick ju Sofie och Steffis moster fixa det och mig, och gud jag kommer ihåg vad jag grät! Ja, det gör verkligen sjukt ont men fan vad det är värt! Och vill man vara fin så får man lida pin...och jag vill ju inte se ut som en skäggig gubbe ellerhur?! Nej, inte för att jag gör det men tvyvärr så måste jag tabort fjunet på överläppen för det är inte snyggt alls och jag tror inte jag är helsvensk heller, fan är inte lika torr och stel som de flesta svenskar, nejnej det finns faktist lite blatteblod i mig också ! hehe
Så jag har iaf bestämt mig att jag ska också bli duktig med trådar, gulliga Sharmin ska lära mig, hihi hon är så söt och snäll hela tiden mot mig! Hon är en av de jag verkligen tycker om här på ybc :)
Nej. men nu ska jag fortsätta och plugga, jusste min överläpp är helt röd nu men vem fan bryr sig? Inte jag iaf för jag är hellre fräsching till helgen, lalalalala..haffa haffa ...eller inte hihi jag har ju min J !
Hejdåååååå

13 oktober

WOW! Jag uppdaterar redan andra gången för idag, yeaaah!
Jag känner att jag verkligen börjar komma igång nu! Haha, nej jag skoja bara det var bara det att förra inlägget började bli lite väll långt....haha!
Tänkte berätta lite om vad som har hänt i veckan..i måndags så hade jag Ekonomiprov, vilket gick ganska bra eftersom att jag hade missat helt vad jag skulle plugga på( vi håller nu på med section 2 och vi hade prov på section 1 som vi avslutade drygt en vecka innan provet) Dumt men aja, jag fick nog vg- eller något i den stilen, hursomhelst så orkar jag inte bry mig eftersom det är typ omöjligt för mig att få mvg här men det gör inget just nu. Det ända som räknas är det jag gör på våren i trean, the final exams och de kan jag berätta mer om på skype om du vill och orkar lyssna på Sofie :)
Jag skulle ha pluggat efter skolan men jag lyckades tappa bort mina nycklar så det sket sig. Istället så gick jag och Jesper på bio med en massa godis,det var verkligen skitmysigt efteråt så åkte vi hem till han och "sov"..
Vi såg interception, den var skitbra men väldigt lång..över 2 h 30 min men den var klart värd att se!
Igår så stannade jag i skolan ett tag sen så var jag med Olivia tills DH började då kilade jag ner till Sandra och vi snackade lite om helgen och hade det mysigt! Nu börjar min Lektion! Hejdåååå

Det är inte det att jag inte har tid att blogga, tiden går bara för fort!

Okeeej...Nu sitter jag här igen..nästan en vecka utan att ha bloggat....inte bra fanny, inte bra..

Men usch, jag måste fixa till min header och design och allt vad det heterd, den är så himla tråkig och gör mig fan deprimerad! :Pinte för att det gör mig till en bättre bloggare men då kanske jag kan visa bloggen för fler som kan tjata på mig precis som du sofie, heheh :P
Sååå..vad har hänt sen sist?
Förra veckan bestod mest av plugg men nu är det liiite lugnare på den fronten som tur är men snart kommer det en sån där äcklig våg av plugg som gör att man bara vill dö!
Är det något speciellt som har hänt...(?)
Jo,visstja! Jag har ju fått nytt jobb, även fasst det kanske är bara en-tre gånger i månaden så är det nånting. Jo, jag jobbar iaf på event som servitris på olika fester.
I fredags var det en massa företag som skulle gå på NHL-premiären i globen och då var det slagersång och dåliga skämt på scen, men maten var jättegod och det var kul. Jag var självklart yngst av alla som jobbade där men det var också lite kul, man kände liksom sig lite vuxen eftersom det inte fanns nån i ens egen ålder. Själva stället heter WKB och ligger vid globen men det finns 5 likadana "resturang/festlokaler" runtom i Sthlm så jag kommer nog att arbeta lite här och där. Nästa gång är om tre veckor och då är det Svenska akademiker klubbens årliga sammankomst. Haha, ja man hör ju hur det låter... akademiker=gamla överklass gubbar från djursholm och danderyd som gillar att filosofera över lustiga frågor..hahaha jag kommer ju dö av skratt men jag hoppas att de inte är för snobbiga :P
Lalalalala, back to my life now? Eller jusste jag har ju fan inget liv...skolan är mitt liv dööööö..
...okej en gång till. lite seriösare..hursomhelst- efter att jag hade jobbat så åkte jag hem till Jesper men han var och jobbade i globen och såg matchen så kunde jag inte fåtag på honom( dels det och att min mobil är trasig IGEN!!) Men när jag kommer hem till Jesper så märker jag att hans granne Kim Helander har värsta festen, eller värsta och värsta men det var många där som man kände men dansen bestod mest av fjortisar man aldrig hade sett förut..
Jag var iaf där med Frida Vedin och Sara Fagerlund och det var kul att träffa dem igen.
Två timmar senare så låg jag i sängen och myste med Jesper hihi. Men dumma han hade ju hockey på lördagen så jag fick gå upp tillsammans med han vid klockan tio. Men jag passade på och träffa pappa och vi åt lunch på Mcdonalds ( sallad och stor milkshake, det finns banansmak nu och den är jättegod!) hehe
Sen drog vi till farsta och jag fick ett par skor av pappa och jag köpte ett par kilklackar och en svart långklänning. Det kommer säkert upp bilder på det i helgen för på lördag ska sandra ha fest och jag tänkte ha på mig det :)
Sofie, vill du att jag ska lägga upp bilder på det jag shoppar? :)

På lördag kväll så var jag med Olivia, vi såg på film och åt middag..haha faktum är att pappa också var där och åt middag..de verkar ju komma bra överens, alltså olivias föräldrar och hans. haha, sen så kände han sig nog lite ensam..jag tror det är slut för gott nu mellan han och Jenny, men inte är jag ledsen för det inte, tycker tvärtom att det är bra och jag hoppas att pappa kan börja om på nytt!
Det var meningen att Olivia skulle följa med mig ut sen men hon orkade inte, jag däremot var sugen på att göra ngt kul, men om det inte hade varit för att frida karlsson (som flyttade till norrland för ett år sen) var och hälsade på här nere i stockholm så hade jag nog stannat hemma med min lilla olivia :)
Vi drog iaf till en "fest" i haninge tillsammans med sara, carro, vandad och alex, det var inte mycket folk men fan vad vi hade kul ändå! Den här gången var det vi som dansade som små fjortisar eller rättare sagt alkisar.. ha-ha
Det värsta var att det var nån som tog min kamera och filmade en kille i duschen. Ja, anledningen till att han duschade på festen var för att vi andra kletade in han i smör, ja sofie du läste rätt, usch vad äckligt det var men det är tur att killen har grova minnesluckor...jag lovar att han skulle döda killen som filmade han i duschen, eftersom att ingenting lämnades till fantasin! Ja, jag höll på att få en chock! :P
Söndagen bestod av plugg och en massa koppar chailatte tillsammans med olivia!

Sofie 17 år!!

Min saknade Sofie fyller sjutton år idag!
Herregud det känns helt sjukt, nu känner man verkligen hur långt borta du är! Jag hoppas att du har haft en superdag och att du firas riktigt ordentligt!

Jag säger det gång på gång men jag saknar dig så otroligt mycket!
I allt jag gör, i allt jag hör, allt jag ser..när jag hör skratt och någon ler, så påminner det mig om dig! Det är som du säger, så fort man ser två små fjortisar skratta så de knappt kan andas på bussen så tänker jag på oss! Inte direkt att vi är små fjortisar, haha ( förutom på dansen när admir drar sina skämt!) nej, men att du alltid får mig på bra humör! You make me happy girl!
Ingenting är sig likt längre i mitt liv, visst rullar allting på som vanligt men jag har inte mitt lyckopiller kvar! Gud vad jag låter egoistisk, men det är sanningen bara. Vi måste prata sofie!
Och förlåt, jag glömde sjunga...
"Ja, må du leva, ja må du leva..ja må du leva uti hundrade år! Javisst ska du leva, javisst ska du leva, javisst ska du leva uti hundrade år!"...jag ska sjunga för dig på riktigt i skype! hihi...vilket betyder att vi måste skypa ikväll!

            

                                          Det kallas ren lycka fotad av en kines!

Kanelbullens dag

Igår den 4/10 var det säkert som alla vet kanel bullens dag! Jag sov hos min fina vän Sophia, det var riktigt mysigt! Vi pluggade mest hela kvällen och pratade om allt som har hänt de senaste månaderna, som vanligt blev det en hel del skratt, vi har samma dåliga humor, men det är ju så det ska va! Haha!
 Vi har inte umgåtts på riktigt sedan hennes födelsedag och det var i början av sommarlovet..så vi kände båda två att det var dags att ses igen! Det är verkligen synd att bara för att man har mycket i skolan så ska man tappa kontakten med sina kompisar..så jag gillar det där med att sova hos kompisar på vardagar och så pluggar man tillsammans, det gör liksom vardagen lite roligare än om man sitter ensam hemma och blir depprimerad av allt pluggande.
Jusste, självklart "firade" vi kanelbullens dag med fina stora kanelbullar! Mums!
Idag har jag ett Biologiprov..inte kul alls. Aja, wish me good luck!


Våra fina "hemmagjorda" bullar ha-ha !



Snyggingen själv! Lalalalalalala

Dance Dance Dance

Jusste, jag glömde säga det! Att idag har jag börjat på dans! På the voice street dance school, det ligger vid marikas dans studio..nära min förra skola!
Jag började där på steg. 2 med Amanda idag, men det kändes lite för svårt för mig så jag gick på kursen direkt efter som var för nybörjare och där låg jag lite före men hellre det än se ut som ett mongo! Haha! :)
Det här blir nog bra tror jag....nu ska jag fortsätta plugga lite och sen ska jag över till Olivia, vi ska ha myskväll med film och pop-corn! Pusshej

Man lever för helgen..

I fredags så hade lilla Sara middag och fest, vi firade att hon hade fyllt 17 år( lite i efterskott men bättre sent än aldrig?!) Det var iaf kul, jag tror att vi var runtomkring 17 personer, problemet var väll det att det fanns lite väl mycket dricka och alla blev väldigt fulla, hahaha!  Priset tog födelsedagsbarnet själv, Fredde och Jesper! Hahaha, visst var vi andra snurriga men ja de var de som inte mådde riktigt bra haha! Men alla skrattade och hade kul och så men musiken var inte bra..internet fucka så man kunde inte ha spotify -_- ( Spotify eller nån med en ipod som sandra vinsa är ett måste på fest! :P )Jag fick inte sova hemma eftersom att mamma var borta och surgubben ville inte ha någon här hemma..men det var lika skönt det att sova hos sara..hihi
                          
                           

Lördagen så var vi hemma hos sara sen så pluggade jag lite när jag kom hem..på kvällen drog jag och amanda till Jespers granne som fyllde 20, det var kul där men vid halv tolv så drog alla in till krogen så då gick jag och jesper hem och myste! hihi

                                
                                      Hahaha, jag och fredde småsega "dagen efter"

Förlåt Sofie..jag ska bättra mig med uppdateringen..

Dålig uppdatering....ja jag vet.
Jag borde faktiskt också fått gått på blogg-adwards för att vara nominerad till sveriges sämsta bloggerska!
Nej, men vad har hänt sedan jag skrev sist?
En vecka tillbaka kortfattat-
förra fredagen så var jag på ett efterlängtat besök hos bettan, min frisör alltså. Så jag slingade håret och klippte det 4 cm. Det syns egentligen inte någon skillnad men håret känns ju mycket fräschare! Min fina Moa kom förbi frissan och gjorde mig sällskap i en timme sen efter det så drog vi ut på stan och shoppade lite grejer från h&m och zara. Efter det stressade jag mig hemmåt och fixade mig och sen drog jag till putte där amanda, fredde, hampus och jesper var. Egentligen skulle vi ha åkt på fest med Sandra men det blev inte av så jag stressade i onödan...usch jag känner mig alltid stressad nuförtiden.mycket i skolan och många man ska träffa, bläää..jag är tillochmed stressad när jag skriver det här just nu..
Efter vi hade skrattat hos putte i några timmar så drog vi till Ankan som hade fest som vanligt men det var redan dött när vi kom dit vid ett så vi stannade och pratade i en timme sen så gick jag och max sällskap den 10 mil långa vägen hem..okej inte 10 mil men det tog iaf en timme för oss att gå..vad kan det vara? 5 km kanske hahah
På lördagen så hade Amanda middag, det var jag, carro,sara, emma, jesper, putte,robin och fredde..de gamla vanliga liksom:) Sen så drog vi på fest hos Josse, hon bor i trollbäcken så det var skönt och nära och det var kul att träffa de från Kumla(högstadiet) igen!
På  söndagen så var jag med Jesper och myste typ hela dagen..sen på kvällen pluggade jag tillsammans med Olivia och sen så hade vi en myskväll och sov med varandra:)
I veckan så har jag mest pluggat men i tisdags så var jag och Carro på bio och i såg i " I rymden finns inga känslor" och den handlade om Simon som har asberger och som bror tillsammans med sin bror Sam..och som han lyckas ställa till det för..den var jättekul och jag satt och asgarvade hela bion och carro i sin tur garvade åt mig hahaha. Sen så sov vi i hennes rökiga lägenhet i vasastan( hon lyckades bränna en hel kastrull med pop-corn...fan vad det luktade illa och det satte sig i kläderna och vi började hosta uscusch
men vi skrattade bara åt det och var glada att lägenheten inte har ngt brandalarm!! Vi hade en mysig myskväll ändå haha
I torsdags så sov jag hos Moa, vi pluggade först två timmar på café 60 och sen så hade vi en riktig myskväll med lite godis och lyckade pop-corn och så pratade vi om allt och ingenting som vanligt!
Kortfattat; En vecka med mycket plugg som skulle gjort mig deprimerad om jag inte hade haft mina fina vänner!
Jusste. Jag tappade bort laddaren till kameran så jag har inga bilder från förra veckan. buhu
men nu har jag hittat den igen!

RSS 2.0