Sista Mars!!!

Förlåt allihopa för dålig uppdate men så blir det när det är full rulle hela tiden!
Orkade inte gymma i måndags eftersom jag satt kvar i skolan så sjukt länge..däremot var jag duktig och gymmade i tisdags (orkade dock inte så mycket eftersom att jag inte hade gymmat på en vecka) men det var skönt att få ut lite känslor och jag har fortfarande träningsvärk i låren haha!
Yesterday? Vad gjorde jag då...jusste jag var ju faktiskt på skiva på Rose! Mötte upp Putte och Fredde och några andra på Sogni innan jag drog dit. Det var riktigt kul att va med dem faktiskt! Sen rullade jag vidare till Rose där Jensen Östra hade sin skiva. Det var kul, träffade Tove, Emma, Chloé, Amanda och Julia! Fick bara skitbilder men ska försöka slänga upp nån senare! Idag ska jag träffa min fina Johanna och sen ska jag på bio med J,A,J! Ska bli kul!
Hade lockigt hår igår, och har kvar det idag, ser ju faktiskt helt okej ut dagen efter. annars ser man förjävlig ut hahaha!!
Hörs sen! ciaooooo

Bara för att jag är dum i huvet...

Läste igen en massa gamla medelanden på fb som J har skrivit till mig, sitter här i skolan nu och gråter..fan vad jag är patetisk! Varför ska det va sähär?! Varför skulle du förstöra allt! Och varför bryr du dig inte om hur jävla pissdåligt jag mår? Hur länge ska man behöva leva i en lögn...
Varför duger jag inte..vad är det med mig som är så fel!? Jag blir så arg och frustrerad..hur ska jag orka nästan tre timmar i skolan till..Som pricken över iet så snöar det ute! Fyfan vilken jävla pissdag det här håller på att bli. Vill bara försvinna...ångesten kommer krypande mer och mer. Fan

Du vet vem du är..

Även om du tror att ingen hör ditt tysta skrik, glöm då inte dina vänner som tycker du är änglalik. Trots att du fäller dina tårar så är det tankarna som sårar. Försök att glömma all din jobbiga ångest, tack för du finns för mig är du bäst. <3

Duktig Fanny!

Sitter i skolan, tidigt som vanligt! Men kan inte vara ensam hemma...då går allt skit och i slutändan får jag ingenting gjort..lika bra att åka med i bilen med mamma till skolan då det också tar hälften så lång tid ;-)
Idag ska jag, Emma och Steffi gymma, ska bli mysigt att träffa dem! Är fortfarande hes och förkyld men det får gå ändå! Hoppas alla ni mår bra!
Här är en bild från i helgen! Natta, Malin, Emelie, Louise, Jag och Ellinor! Ciao

Depp-måndag

Fatta att jag fortfarande sitter kvar i skolan och pluggar?
Helt sjukt klockan är ju strax sju! inte för att jag har fått så mycket gjort men aja...
Helgen har vart riktigt kul! Träffade inte Johanna på fredag eftermiddag eftersom att jag jobbade..strax innan tolv så stötte vi på varandra på tunnelbanan, gud så glad jag blev att träffa henne! Vi ska ses nu på torsdag och fika, längtar!
Var på Entorauge tillsammans med Annika och hennes kompisar för att fira henne, hann ju inte vara med på festen innan men vi hade kul ändå! :-)
På Lördagen så var jag med Sara inne i stan och fixa dricka och köpte present till Emla. Stringtrosor fick det bli haha! Sen så fixade vi oss för kvällen och Lördagen var grymt kul men lite lite dans för min del men aja..



På söndagen så var jag på Matchen i Globen, AIK-FBK!! Det var helt sjukt bra drag i hela globen och det var en extra speciell match eftersom att min kompis Jocke, 92a spelade! Skoja inte om man var stolt! Nej, nu ska jag börja röra mig från skolan..är sist kvar här! HAHAHAHA
Hörs sen! Puss

Time to sleep..

Dags att sova nu..har vart en låång dag och kommer bli en ännu längre idag imorn..
Först är det skola från 08.30-13.30, sen så är det jobba från 14.00-21.00 efter det ska jag skynda mig till Annikas 18års fest i Skarpnäck och sen drar vi alla tjejer in till stan och festar Gal1! Kul att man har råd också!

AIK förlorade matchen men den var bra ändå! Hade fel eftersom den spelades på Hovet och inte i Globen..haha ooops! Det gör dem däremot på söndag och kanske ska jag kolla då!
Hann prata av mig lite med min älskade sofie för en stund sen. Det är helt sjukt att om två månader ses vi på arlanda! Längtar så enormt! Baby, glöm inte att lägga in bilderna! Love u all


Eftersom jag har haft lösnaglar så mycket under den senaste tiden så är mina naglar helt förstörda och mpste vila i minst en månad..suck..aja här är iaf en bild från det senste naglacket från O.P.I som jag målade på nyss, dock ser jag hemsk ut på bilden men aja..
Godnatt

Colors

Tjooo alla katter!
Sitter kvar i skolan....gissa vad jag ska göra......jo plugga!! Surprise? not...
Märkte igår att min svenska uppsats har försvunnit...fan då! Hade skrivit nästan 1000 ord av 1500 och nu har jag bara 400 ord kvar...kul liv....
Men en kul sak som händer idag är Semifinal 2 spelas i globen och den ska jag se! Wiie! Är taggad som fan!
MEN nu måste jag plugga, blääää...imorn blir det lite omrörning i planeringen...blev lite missförstånd med J men vi ska träffas nästa vecka istället, längtar! Kanske ses vi efter jag har jobbat och är påväg till Annikas 18 års fest! Hoppas, just nu mår jag ganska bra...ganska bra är ju helt okej! Har fixat allt med banken nu också, vuxenpoäng till lilla mig!
Även när allt känns svart i din omgivning, glöm inte bort att värmen från världens färger alltid finns där...

Emptyness

Sitter i skolan för att plugga..går inge vidare alltså..
Har precis fått reda på att J kanske inte kan träffa mig imorn, det gör ont..behövde träffa J för att prata med sånt som jag inte kan prata med någon annan om..hoppas vi träffas snart..det var alltför länge sen..och eftersom att J är anledning till varför jag är duktig och uppdaterar bloggen så läser du det här, tack för att du finns ändå och jag finns alltid här för dig. <3
Ikväll är det hockey som gäller! Ska bli kul men innan dess är det en hel lång och tråkig dag...
Skönt att det börjar bli vår också, men jag känner mig helt tom inombords..

Hos Mormor på Gärdet..

Sitter just nu hos mormor och har nyss ätit middag, fisksoppan var god men känner mig väldigt mätt..
Vet inte vad det är för fel på mig? Sover riktigt dåligt på nätterna och i skolan så somnar jag, helt stört..detta har hänt typ i varje dag i nästan två veckor nu...stackars Amanda...måste ju vara världens tråkigaste kompis..
Amanda, om du nu läser det här så vill jag bara tacka för att du står ut med mig dag ut och dag in och att du accepterar mig trots alla mina fel och brister..

Idag har jag och mormor vart på fotografiska museet, där var det en utställning om Afrikanska kvinnor som hade blivit gravida i Rwanda under 90-talet. Det var berättelser om hur det blivit våldtagna gång på gång och hur deras familjer som hade blivit mördade framför ögonen på dem.. Gud det var så hemskt! Fick nästan tårar i ögonen, samtidigt så får man sig en liten tankeställare på vad som egentligen är viktigt här i livet..tänkte på mig själv och egentligen vilken tur jag har..men ibland är inte allting så lätt ändå..

Nu ska jag ta tag i ännu en engelska-uppsats..suck..hatar skolan för den förstör mitt liv..
Hoppas ni mår bra finaste vänner! Ciao

22/3

Dags att sova, var mysigt med linus ikväll, vi lagade middag, åt gott, skrattade och såg på DH såklart! Är glad att det har börjat igen men det har verkligen blivit sämtre..
Annars då..börjar komma in i en dålig period igen, allt känns fan bara skit...

god natt <3

Full rulle frammåt!!!

Helgen gick ruskigt fort! I lördags så var jag först inne i stan ensam, riktigt skönt när man går runt och bara tänker på en massa olika saker! Helst har man ju en kompis med sig men de som aldrig har vart inne i stan ensamma borde testa det, man ser en så himla många människor och får verkligen tid att tänka över saker och ting samtidigt som det händer en massa saker runtomkring! Visst är det härligt att gå promenad runt sjön, brukar göra det på sommaren men man kan lika gärna ta en sväng in till stan!
Efter det så åkte jag och sola i 24 min för 30 kr! Skitbilligt men tyvärr var rean bara förra veckan, tur att jag han sola iaf! Sen drog jag direkt till gymmet för att sedan bli skitsur för det stängde precis när jag kom dit vid halv fem...suck
Åkte hem och fixade mig istället för kvällen, promenerade till Jimmy och Jocke och vi åkte in till stan där vi förade på Moda och sen drog vi till Gaudi! Grym kväll!

Här har ni veckans fullspäckade schema! Ciao






St.Patricks day på pure! (Mest för Yekis skull!)

Glömde Kameran hemma igår så blev inga bilder från min sida igår från festen hos Nielsen, däremot tog Amanda en massa bilder som ni får se senare!
 Det var skitkul igår förutom att jag glömde min mobil där när jag drog, FML om jag har tappat den!

För att gottgöra detta så slänger jag in lite bilder från i Torsdags, den gröna studentskivan! Haha



Bra drag!

Jag, glara och en katt som jag glömt namnet på!










Drog ju en halvtimme innan det stängde för att hinna med tuben (och så hann man inte det ändå :PpPPppPPpp)
Här är kvällens sista bild, lagom slitna! Haha, föresten tummen upp till Awats gröna sköna skägg!)

Finally Friday!

Tjo alla katter! Hoppas allt är bra med er!
Den här veckan har bara rusat iväg, fattar inte att en vecka kan gå så sjukt fort men det kan ju bero på att jag har gjort en massa roliga saker! Bra vecka har det vart iaf!
Igår så var jag ju på min första studentskiva! Askul!

Glara& Jag
plus hennes kompisar, haha

Snygg bild...not!
Aja, eftersom att det var St.Patricks day igår så var temat grönt, väldigt passande och skitsvårt att hitta något att ha på sig! Tog den ända gröna topp jag hade, det fick duga haha!


Den här killen tog ju priset alla gånger för snyggaste outfiten! Haha, herregud! :P
Även fast det var NMD-NaturMatteData från Norra real så var det bra drag och mycket folk!
Kul att va på pure också, hade inte vart där innan! :-D

Ikväll så ska jag till Josse och äta middag med Mickan och Matilda! Ska bli skitmysigt! Senare ikväll ska vi på fest hos Nielsen! Vet dock inte vad jag ska ha på mig! *panik*
Hörs sen ! Ciao

Helt okej lill-lördag! Haha

Heey kompisar!
Hoppas allt är bra med er!
 Ja, jag har inte så jättemycket att skriva om..förutom att jag är väldigt glad över att mina program har börjat gå på tv igen! Ja, "mina" program som jag MÅSTE se är Desperate Housewives och Grey's Anathomy...och alla ba- men hallå? Fett tråkigt, men nej! De är bra!
Visserligen så missade jag DH igår så kan inte kommentera det men Grey's ikväll var helt okej!
Alla har sina egna serier..men är det något som jag verkligen inte tål så är det dokusåpor!
Fan vad jag hatar det egentligen! Spelar ingen roll om det är top modell, biggest loser, robinson eller big brother..eller vad som helst! Ja, faktiskt jag hatar det- allt känns så uppgjort och bråken så sjukt onödiga och alla snackar skit, sånt behöver man inte slösa tid att titta på! Fullständigt onödigt då det kryllar av falska människor överallt..
 

Oj, nu ska jag inte brusa upp mig här! Haha! Hoppas alla har haft en bra kväll! Nu ska jag fortsätta plugga!


xoxo funny girl

Trött tjej!

Im back on track woho!!
Skulle ha bloggat igår men det funkade inte och sen idag så har blogg.se varit nere men nu är det igång igen!
Hehe, nu har jag ju ingen anledning till att uppdatera så sällan som jag gör och därför ska jag verkligen försöka!
Veckan har gått ganska fort hitills! I måndags så sov jag hos moster och jag och julia åkte iväg och simmade!
Var faktist väldigt stolt, hade tänkt att simma 1 km (40 längder) men orkade bara strax över 30...buhu men bättre det än inget så jag var ganska nöjd ändå!
Igår så satt jag kvar i skolan ett tag och pluggade tillsammans med min duktiga Amanda sen så tog jag tvärbanan till Globen där jag mötte upp Jocke och resten av AIK's Ajuniorer. Såg matchen AIK-HV71 på hovet vilket var skitkul då AIK vann med 4-1! Riktigt spännande var det, tror fan man är tvungen att bli AIKare nu när man känner laget hahaha!
Efteråt så stannade vi på Mcdonalds och drack milkshake, hahaha och det fick bli min middag..bra där fanny..haha
Just nu sitter jag kvar i skolan och ska fortsätta skriva på min engelska uppsats! Är sur för den ska in imorn och det gör att jag inte kan träna idag! Aja, kommer ändå få gå den långa biten hem från bussen så får se det som en liten promenad!
Aja, nu ska jag byta track och börja plugga igen!
ciao ciao

Time for homework!

Var meningen att jag skulle plugga igår men det blev inte av...såklart..
Och sen idag har vi haft släktmiddag för lilla Ludvig som har hunnit fylla 16 år..inte så liten nu inte..så inte har man fått något plugg gjort idag inte heller....dåligt fanny!

Från det till något helt annat..när man har tråkigt så är det faktist väldigt behändigt att ha en iphone! Alla appar som finns att välja mellan gör ju så att man aldrig kan ha tråkigt..själv är man en riktig "app-nörd" så att säga haha!


Haha, gillar kategorin längst ned till vänster på den andra bilden! :-)

En av alla roliga appar som jag har är leken pest eller kolera, man får svara på flera sjuka frågor och man måste välja ett alternativ.
   

 Tog ut några av de sjukaste frågorna! Den första är ju faktist helt absurd!
 Snor vs Sårskorpor- som liten skitunge har man ju smakat båda men nu vet jag inte vad jag skulle ta..här frågade jag faktist Ludvig vad han skulle välja, haha så nu vet ni det! 

Själv skulle jag aldrig i livet vilja väga 200 kg men enligt vissa är det okej(?!?), å andra sidan tänk hur måste som skojar med repliken "vem vare som kasta" men ändå..vad skulle ni välja? Hahaha

Den tredje var klockren! Fan hellre att man skrattar åt prutten än att det luktar äckligt, det är ju hundra gånger mer pinsamt!! Den måste ju bara alla hålla med om?


Vi hörs! Ha en trevlig söndag kväll, måste plugga hårt nu för snart blir det ju paus för solsidan(Som man dessutom får se ensam eftersom att jag har råkat smitta min stackars fina Olivia, förlåt älskling!) Men ni vet..man blir som man umgås! Ciao


American-girl is soon home!

Fick skypa med min älskade Sofie igår!
Tänk vad fem minuters prat om, ja det skulle kunna vara vad som helst när man tänker efter, nej men tänk vad så lite kan göra en människa glad!

En av mina bästa vänner har nu varit i USA, i Arkansas i 8 hela månader..fatta att du inte har träffat eller fått krama en person som du har träffat i princip varje dag i ett år, som fått dig att gå upp på morgonen som har stöttat dig och som du har kunnat skratta med åt vad som helst!
Jag har inte träffat min älskade vän Sofie sen i slutet av Augusti, det känns tungt men det finns en bra sak med det! Det är att om tio veckor, då kommer hon hem! Fatta 10 veckor! Det är typ ingenting!
Stackars lilla Sofie, nu när du läser det här, don't worry!
 Det finns hjälp för de beroenden som du har fastnat för under din tid i usa, haha!

Här på vår aldeless egna Vivo-trollbäcken (där lilla Sara jobbar btw) så finns det Amerikanska hyllan! Haha


Hyllan är inte så stor men jag kan lova dig att de har fått plats med det mesta du kommer sakna från USA..butterfingers, reeses..ja you name it!



saknar dig, och längtar tills du kommer hem! love you forever and ever <3

Myskväll och Melodifestival!

Har bara tagit det lugnt ikväll med mamma och olivia, har ätit lite godis och sett på melodifestivalen och nu sitter jag och hon och ser på Spiderman he he :)
 Olivia tycker Saade är Snyggast men jag tycker Danny, eller nej..det är fan svårt..men jag har ju en viss svaghet för blonda killar med ljusa ögon(ja jag vet det låter hur töntigt som helst!haha)
                              
                                        Äsch, de är ju snygga båda två! 

 Tidigare var jag och mamma i haninge centrum, men hittade ingenting eftersom antigen var det fult och de saker jag tyckte om passade inte..buhu..
Skönt är det iaf att ta det lugnt ikväll, trots jag har vart sjuk så var jag med och firade Fredde 18 år igår, men det ångrar jag inte en sekund trots att jag har vart dålig hela veckan haha :D Tog inga bilder heller men när de kommer upp på fb så ska jag sno hit några bilder hihi ;)

Ha de bra så länge! Puss

Det snöar ute..igen! suck

Herregud! Nu måste jag komma igång igen! Med bloggandet alltså! Förlåt allihopa men ni vet hur jag är...försvinner lite då och då! Ooops! Har varit sjuk hela veckan och idag är första dagen jag var hemma från skolan..åkte och gymma med Josefin och Olivia..vilket var trevligt men för mitt mående var det inte lika bra..sitter faktist i skolan nu för att jag tycker att Biologin är sååååå himla kul...NOT menmen... Har brist på energi men ska verkligen försöka blogga mer. Love you all

RSS 2.0