Äntligen!!!

Äntligen fredag! Äntligen Lov! Äntligen utgång! Äntligen plusgrader( tidigare idag), Äntligen en dag när jag mår bra! Fyfan vad skönt, hör ni!? JAG MÅR BRA IDAG! undrar om medicinen börjar värka nu eller något...skitsamma jag mår toppen wooho!
Idag har jag endast vart och klättrat med skolan och kikat runt lite i stan! Wiie, ska snart äta lax och sallad sen ska jag hem till Amalia och fixa mig :) sen blir det utgång! ikväll blire galet! Fixar mig just nu och sjunger med i Lady Gagas nya: Born this way! Älskar den sången men älskar er mer! ciiaaaao

Snart lov..

Sitter kvar i skolan och lyssnar på föredrag om att studera i USA, alltså College/University...fett taggad på att dra härifrån! Bläää bajs sverige!!
Ska nog sola idag, börjar bli så blek buhu...sen så ska jag till Amalia och ha myskväll och sova där :)
Har inte mycket mer om att säga, mår inte så bra just nu helt enkelt..usch blä fy på mig själv idag...
Ska fortsätta drömma om att åka utomlands...

It hurts to say goodbye..

Igår så kom J hem till mig, vi pratade ut och det kändes skönt även fast jag fortfarande är ledsen. Finns inget mer jag kan göra utan det är över nu, hoppas bara att vi kan vara kompisar för även fast han har gjort mig väldigt ledsen nu så funnits där på ett eller annat sätt under en lång tid nu och stöttat mig. Vet inte om det är rätt att gå vidare, men ska försöka att släppa allt..
Det jag ångrar mest är att det tog så lång tid för mig att inse vilken underbar kille han är, så jag hoppas bara att den nästa tjej som får honom inte är lika dum som jag var och hoppas att hon inser vilken tur hon har..
Låter väldigt töntigt, men en del av mitt hjärta kommer alltid att slå för dig..


Augusti 2009.. if I could turn back time..

Äntligen fredag!! Woopwoop!!

Den här veckan har gått så sjukt fort det är helt galet! Har inte ens hunnit med att blogga haha!
I tisdags så sov jag hor mormor på gärdet vilket var jättemysigt! Och i onsdags var det meningen att det skulle bli utgång men eftersom vissa har en tendens att bli för fulla och glömma bort att höra av sig i tid så bestämde jag mig för att stanna hemma och bara sova ut..men jag var bra arg på dem jag skulle ut med eftersom att jag hade taggat till hela kvällen och fixat mig och allt men aja, det är inte lätt när det är svårt..
Igår så kom jag till skolan och hade inga lektioner, riktigt jävla ovärt..
Var med Olivia på kvällen, alltid lika mysigt! 
Idag ska jag på möte efter skolan och tills ikväll så taggar jag till! Ska vara med några kompisar från skarpnäck som jag inte har träffat på år och dar, annika och lisa och några av deras kompisar! Kommer bli grymt! 
Bilder och skit SKA KOMMA UPP SEN! 
PROMISE! 
ciao

MINUSGRADER







Här är lite bilder från min morbrors 50-års fest i helgen i Trosa.
Igår så var det ju alla <3-dag..jag var och gymma först och sen blev det spontant biobesök med Jimmy och Doulgas, ja är man pimp så är man! haha
Annars då? Inget särskilt, är hos mormor just nu och myser! Det ända som är dåligt är att det är så sjukt kallt igen..buhu det var 21 minus igår morse, man höll ju på att frysa ihjäl, haha!
Hörs, sorry för dålig uppdate! Men ni vet att ni måste tjata på mig :)
puss


SNÖKAOS!!

Önskar verkligen att de kunde stänga skolan idag, i stockholm är det snökaos och inga bussar och knappt nån annan trafik går...tog över två timmar att komma till skolan och det var kallt och snö överallt.
JAG HATAR SNÖ! SKA FAN FLYTTA FRÅN SVERIGE!!!! Ååh, lyllos dig sofie! Fatta vad tur du har!
Usch, hälften av lektionerna är inställda och de andra kommer ju inte att ställa in nu när de väl är här...
Annars då i veckan? Mysste med min lilla Sara i förrgår och igår så jobbade jag och olivia vid globen vid eventet innan LG-hockey games, det var iallafall kul och skönt att käna en tusing hihi
Aja, just nu hatar jag mitt liv i eländiga sverige! Annars är det okej hejhej

Hahaha, ja jag suger..men det går iaf att skratta åt mig!


Fredagsmys

Igår vart det en lugn fredag, var egentligen taggad på att dra ut men inga kompisar kände riktigt för det så ikväll så blireee kuul!
I torsdags så var jag på tjejmiddag med de fina tjejerna från SCÄ, vi hade det jättemysigt och åt en massa god mat och pratade om allt från himmel till jord!
Just nu är jag i Nacka hos min moster och mina kusiner, sov här igår och hade det skönt, det bästa är att slippa att vara hemma..hehe
Idag så ska vi till nacka forum och kolla på lite kläder annars inga planer! hejsålänge

Duktig Chey!

Är i skolan tidigt, vad jag är duktig mihi! Nej, men jag brukar ju komma tidigt till skolan så min snälla mami skjutsar mig och sen så sitter jag i skolan och är inne på datan tills jag börjar..ha ha
Igår så träffade jag Anna, en av mina äldsta kompisar och vi hade det jättemysigt och satt och drack te och pratade på café 60. Ja, det kanske låter lite tråkigt att "ååh, café 60's där har man ju vart tuuusen gånger..." Men jag gillar det och att det är gratis internet är ju också bra, då man har blivit van att använda datan till allt man gör i skolan, haha
Saknade också en viss liten kurd väldigt mycket igår då jag tänkte på hur vi brukade sitta och hjälpa varandra med skolan och allt..jag vill ha tillbaka dig!!nunununu!!!
Idag så ska jag på middag med några tjejer från Scä-gruppen. Det känns bra vi stöttar och förstår varandra så det kommer bli skitmysigt!
Ha det bra så länge! ciaaaao

Good Weekend!

I lördags var det gryyymt kul!
Ja, jag kanske inte redan ska säga att jag gillar krogen och att det inte alls är överskattat eftersom att jag bara har varit ute en gång men just denna gång var det grymt kul!
Jag älskar ju att dansa så där det är bra musik och man kan dansa, där är det kul! :D
Det tråkiga var bara att Melissa och Amalia inte kunde följa med ut..men det får bli en annan gång!
Det hände lite andra saker som jag inte vill gå in på här i bloggen men allt i lördags slutade iaf med att jag firade Angelica 18 år tillsammans med Jimmy och Douglas och tack vare dem så hade vi hur kul som helst!
I söndags var det en lugn dag, sov hos Mikkan och mysste på morgonen med Ankan, Matti och Mikkan och sen lite senare på dagen var jag med Emma.
Det var jättemysigt att träffa henne igen eftersom att det var så länge sen vi sågs, på kvällen så såg jag solsidan med min bästa Olivia, så himla kul!
Igår var jag och gymma och fick lite sällskap av Christopher..dock var vi inte så seriösa men det är alltid bättre än ingenting alls!
Det här är jag just nu med min älskade mössa som jag har snott av min mamma och idag blir det plugg och umgås med min absolut bästa Olle! :)
Pusshej

RSS 2.0