Förlåt Sofie..jag ska bättra mig med uppdateringen..

Dålig uppdatering....ja jag vet.
Jag borde faktiskt också fått gått på blogg-adwards för att vara nominerad till sveriges sämsta bloggerska!
Nej, men vad har hänt sedan jag skrev sist?
En vecka tillbaka kortfattat-
förra fredagen så var jag på ett efterlängtat besök hos bettan, min frisör alltså. Så jag slingade håret och klippte det 4 cm. Det syns egentligen inte någon skillnad men håret känns ju mycket fräschare! Min fina Moa kom förbi frissan och gjorde mig sällskap i en timme sen efter det så drog vi ut på stan och shoppade lite grejer från h&m och zara. Efter det stressade jag mig hemmåt och fixade mig och sen drog jag till putte där amanda, fredde, hampus och jesper var. Egentligen skulle vi ha åkt på fest med Sandra men det blev inte av så jag stressade i onödan...usch jag känner mig alltid stressad nuförtiden.mycket i skolan och många man ska träffa, bläää..jag är tillochmed stressad när jag skriver det här just nu..
Efter vi hade skrattat hos putte i några timmar så drog vi till Ankan som hade fest som vanligt men det var redan dött när vi kom dit vid ett så vi stannade och pratade i en timme sen så gick jag och max sällskap den 10 mil långa vägen hem..okej inte 10 mil men det tog iaf en timme för oss att gå..vad kan det vara? 5 km kanske hahah
På lördagen så hade Amanda middag, det var jag, carro,sara, emma, jesper, putte,robin och fredde..de gamla vanliga liksom:) Sen så drog vi på fest hos Josse, hon bor i trollbäcken så det var skönt och nära och det var kul att träffa de från Kumla(högstadiet) igen!
På  söndagen så var jag med Jesper och myste typ hela dagen..sen på kvällen pluggade jag tillsammans med Olivia och sen så hade vi en myskväll och sov med varandra:)
I veckan så har jag mest pluggat men i tisdags så var jag och Carro på bio och i såg i " I rymden finns inga känslor" och den handlade om Simon som har asberger och som bror tillsammans med sin bror Sam..och som han lyckas ställa till det för..den var jättekul och jag satt och asgarvade hela bion och carro i sin tur garvade åt mig hahaha. Sen så sov vi i hennes rökiga lägenhet i vasastan( hon lyckades bränna en hel kastrull med pop-corn...fan vad det luktade illa och det satte sig i kläderna och vi började hosta uscusch
men vi skrattade bara åt det och var glada att lägenheten inte har ngt brandalarm!! Vi hade en mysig myskväll ändå haha
I torsdags så sov jag hos Moa, vi pluggade först två timmar på café 60 och sen så hade vi en riktig myskväll med lite godis och lyckade pop-corn och så pratade vi om allt och ingenting som vanligt!
Kortfattat; En vecka med mycket plugg som skulle gjort mig deprimerad om jag inte hade haft mina fina vänner!
Jusste. Jag tappade bort laddaren till kameran så jag har inga bilder från förra veckan. buhu
men nu har jag hittat den igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0