Back to school...again

Ja, tyvärr så har jag inte uppdaterat på några dagar...sorry för det men ni vet ju hur jag är...
Så vad har hänt de senaste dagarna?? Inget speciellt...eller jo vänta lite!!! Jag har ju gått och blivit myndig!!! JAPP, lilla jag Fanny Lovisa Liwenborg är nu 18 år!
Det känns skönt men samtidigt lite tråkigt eftersom att jag är först ut bland mina närmsta kompisar...jag får vänta tills den 28 april tills Carro fyller år och då jävlar, haha skoja bara jag har ju sandra, sophie, emma, tove, sophia och en massa andra jag kan gå ut med men roligare blir det när alla är 18, tråkigt bara för lilla emma som är 94 och född i december men det ordnar sig för tiden går ju så fort så fort...
Ja, sen så har vi bokat resa i sommar, till RHODOS!!! Fan vad kul, men det har samtidigt blivit en massa strul eftersom att vissa bokar utan att kolla så det är okej med andra och det är ju lite irriterande när alla vill olika och man vill hitta det bästa alternativet som möjligt men aja...
Firade min födelsedag i helgen med släkt och vänner sen på kvällen drog jag, emma, carro och sara in till alex i stan, det var kul men helgen så tror jag att jag ska ut med sandra, får se, ska nog ringa den upptagna tösen idag iaf! Det behövs eftersom det känns som vi inte har träffats på år och dar även fasst vi bor på samma gata..inte bra där..
Yes, och finally så har jag tagit tag i det där med körkort, ja jag vet att jag redan borde ha tagit det men tyvärr så är jag lite sen av mig men har iaf skickat in papperna och det och ska gå på kursen och göra upp ett schema med arie, fan jag ska ha det där jävla kortet i sommar, jag bara ska ha det!!
Sen så vad mer...jusste nytt jobb ska jag söka, jag vill jobba mer! Så ska srkiva om mitt CV och sen ut och söka, överallt!! Ja, jag vet att mitt jobb är bra betalt men jag får jobba alldeless för sällan så jag tänkte att jag skaffar ett extra!
Planerna för idag då? Ja, jag är i skolan tidigt just nu så jag borde egentligen plugga eftersom jag ligger liiiiiite efter, ska iaf stanna en stund efter skolan och plugga(läsa) och sen ska jag till gymmet och sen hem och sova, stackars jag har fortfarande "jetlag" ja, jag har felvänt på dygnet, det där lät konstigt men ni fattar vad jag menar..jag gick iaf och la mig strax innan ett igår trots att jag var helt död vid nio,( höll på att somna när jag och fredde boka resan hahah) sen så vaknade jag upp i morse vid fem och kunde inte somna om...stackars mig..
Kommer troligtvis vara död redan efter lunchen....
Annars då? Jo, mötet på scä igår gick bra men nu ska jag börja äta medicin, fluoxetin och attarax...båda mot ångest och stress...men i början kan man få mer ångest innan det börja verka och man kan bli ännu mer nedstämd vill bara förvarna de som läser(av mina vänner)
Sådär, hörs sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0