En bra Lördag!

Haha, här är två bilder på mitt nya hår med dålig Iphone-kvalitet! Haha, tänk om jag skulle haft det så långt som på den understa bilden..har klippt till det lite nu!
Igår tog jag det lugnt med olivia, skitmysigt att dricka lite cider och vin och vara med sin bästa kompis och bara, ja precis va..
Ikväll så blir det krogdebut för min del, spännande woop woop! Ska ut med Sandra, Sophie, Amalia och Melissa!
Just nu är jag med Ankan, Mikkan, Matti och Josse, middag och föra lite med gamla kompisar från högstadiet, skitmysigt! Jag mår bra idag, taggad till tusen och för en gångs skull känns det som livet leker!
Live, Love, Laugh!
Vi hörs!

A little bit darker...

Hiss eller Diss?? Hahaha
Aja, jag trivs iaf! Se ya lateeer...
Xoxo

vill man vara fin..

Hej! Är fortfarande kvar hos kusinerna i Nacka :)
Idag har jag vart i skolan och fick mitt första ig på matteprovet, haha det sved..som fan..menmen skönt var det iaf att de flesta fick lika dåligt resultat som mig...inte för att det gör mig smartare men jag känner mig iaf mindre dum..
Sen så fick jag gå tidigare eftersom jag skulle till tandläkaren, och jag hade ett litet hål, buhu..
Nu så har jag fixat naglarna, yeey! Man känner alltid sig mycket finare då, det konstiga är också att man börjar kolla på hur andras naglar ser ut också..skumt är det..haha
Sen så håller jag på att fixa mitt hår! Lägger in en bild sen så får ni se! ciao

Fjanty & Fulia

Haha, ja nu är det dags att sova! Skulle egentligen ha skrivit en engelska uppsats ikväll men det sket sig, hahaha!
Istället så har jag och min kusin Julia larvat oss med photobooth! Hahaha
Vad ska man kalla det här? En kort spökfilm kanske? Godnatt

Tjollahopp!

Just nu är jag hos kusinerna in Nacka..skönt! Skönt att slippa stress och skrik och tjat därhemma och trevligt att umgås med min kusin Julia och min moster..
Veckan har gått sjukt långsamt...vet inte varför men det har den gjort iaf. Idag hade jag matteprov och det gick sämst, verkligen sämst! Lite skönt är det iaf att det inte gick nå vidare bra för de andra i klassen heller så man är väll inte helt värdelös..
Annars då? Inte så mycket att säga..Har inte träffat J på länge, eller länge och länge, såg han och fredde i lördags natt i fem minuter men det känns tomt..väldigt tomt..
I helgen så är det iaf fullspäckat schema! På Fredag ska tjejerna i klassen ut och äta på fridays..vet inte om jag ska ut sen eller något.. På lördag så blir det en heldag med några av tjejerna från högstadiet, hp-marathon, bakning, middag och en massa tjejsnack..senare åt kvällen så blir det utgång med Sandra och Sophie!
På söndag så ska jag träffa Emma, det var hur länge sen som helst som vi sågs men vi ska nog bara prata och ta det lugnt!
Btw. Jag gör en makeover just nu...spännande va?! :D
Ciaooo

Pest eller Kolera?

Blond eller Brunett: Brunett
Blåa ögon eller Bruna ögon: Gröna
Vanilj eller Choklad: Choklad
Hund eller Katt: Katt
Christina eller Britney: Britney
Lip-stick eller Lip-gloss: Va, vad är skillnaden(?)
Rock eller Rap: Rap
Rosa eller Lila: Rosa!
Tv eller Dator: Datorn!
CDs eller Radio: mp3?
Basket eller Fotball: Fotball
Äpple eller Apelsin: Äpple
Morgon eller Kväll: Kväll
Kyckling eller Kalkon: Kyckling
Berg-och-dalbana eller Vattenbana: Berg-och-dalbana
Droger eller Likör: Hoppar nog båda där..
Guld eller Silver: Beror på tillfälle, gillar båda..men tar nog silver
Nike eller Adidas: Nike
VH1 eller MTV: MTV
Sanning eller Konsekvens: Sanning!
Harry Potter eller Lord of the Rings: Harry Potter
Regn eller Snö: Regn, det betyder att det inte är tillräckligt kallt, hatar när det är kallt!
Vinter eller Sommar: SOMMAR!!
Gå eller Springa: Springa
Stranden eller Bergen: Stranden. Men det är kul med bräda
Kärlek eller Lust: Kärlek
Stjränor eller Månen: Stjärnor
Sko eller Sandal: Sandal=sommar
Bad eller Dusch: Dusch
Syster eller Broder: Har ju bara en bror, lite svårt att jämföra...
New York eller California: California!!

Äntligen Fredag!!

Heeey! Sitter i skolan nu och taggar för helgen, inte för att jag ska ut utan för att det ska bli så skööönt att slippa skolan...men måste ändå plugga men aja...
Vad har jag gjort de senaste dagarna..inte mycket..sov hos Jesper, ja när var det(?) i tisdags..saknar han redan, suck...
Sen så har jag gymmat två gånger och inte gjort mycket annat..idag ska jag till gymmet efter skolan och sen så vet jag inte vad jag ska göra, kanske ska tjejerna i klassen ut och äta på Friday's vilket låter mysigt men jag vet inte riktigt om jag har tid..ska iaf plugga matte i skolan och sen så till gymmet och hämta upp mina skor som jag glömde där igår..
Imorn så fyller mamma år, och förut hade jag lite smått panik över vad jag skulle köpa till henne men jag pratade mer arie igår och vi ska se till att hon ska se bra, ja hon har haft glasögon sen hon var 13 år och nu ser hon riktigt dåligt, ja jag hoppas hon blir glad :D Ja, jag ska bara lägga till med lite pengar så det är från mig med men det är tanken som räknas!
imorn ska jag också hem till min Sandra och fira hennes bror Andreas som fyller 20 år, ja det är sjukt vad alla blir gamla nu..
Aja, höööööörs sen ! byyyyyeee

20/1

Livet rullar på, fort..fortare än vad man tror och fattar...
Har redan varit hemma en vecka nu och ja, jag gör inte mycket annat än att längta tillbaka..
Men det är okej, fattar lite mer i skolan, har blivit liiite bättre på att prata engelska och skämms inte lika mycket..
Vad gör man då för att stå ut med den långa vintern, jo man längtar till sommaren, sommaren då allt är bra, då man lever på riktigt! Så mina planer för sommaren är att i augusti så blir det RHODOS med Carro,Amanda, Sara, Fredde, Putte, Robin och Emma, det blir säkert grymt! Sen så kommer tio andra från tyresö vara där precis samtidigt som oss så det blir ännu roligare!
Den här veckan så händer inget speciellt, mamma fyller år på lördag och jag ska inte göra så mycket! Har gymmat i förrgårr och skulle ha gymmat igår men gymmar idag istället! duktiga jag :P
Annars så har jag inget roligt att berätta! Hejdååååå

Back to school...again

Ja, tyvärr så har jag inte uppdaterat på några dagar...sorry för det men ni vet ju hur jag är...
Så vad har hänt de senaste dagarna?? Inget speciellt...eller jo vänta lite!!! Jag har ju gått och blivit myndig!!! JAPP, lilla jag Fanny Lovisa Liwenborg är nu 18 år!
Det känns skönt men samtidigt lite tråkigt eftersom att jag är först ut bland mina närmsta kompisar...jag får vänta tills den 28 april tills Carro fyller år och då jävlar, haha skoja bara jag har ju sandra, sophie, emma, tove, sophia och en massa andra jag kan gå ut med men roligare blir det när alla är 18, tråkigt bara för lilla emma som är 94 och född i december men det ordnar sig för tiden går ju så fort så fort...
Ja, sen så har vi bokat resa i sommar, till RHODOS!!! Fan vad kul, men det har samtidigt blivit en massa strul eftersom att vissa bokar utan att kolla så det är okej med andra och det är ju lite irriterande när alla vill olika och man vill hitta det bästa alternativet som möjligt men aja...
Firade min födelsedag i helgen med släkt och vänner sen på kvällen drog jag, emma, carro och sara in till alex i stan, det var kul men helgen så tror jag att jag ska ut med sandra, får se, ska nog ringa den upptagna tösen idag iaf! Det behövs eftersom det känns som vi inte har träffats på år och dar även fasst vi bor på samma gata..inte bra där..
Yes, och finally så har jag tagit tag i det där med körkort, ja jag vet att jag redan borde ha tagit det men tyvärr så är jag lite sen av mig men har iaf skickat in papperna och det och ska gå på kursen och göra upp ett schema med arie, fan jag ska ha det där jävla kortet i sommar, jag bara ska ha det!!
Sen så vad mer...jusste nytt jobb ska jag söka, jag vill jobba mer! Så ska srkiva om mitt CV och sen ut och söka, överallt!! Ja, jag vet att mitt jobb är bra betalt men jag får jobba alldeless för sällan så jag tänkte att jag skaffar ett extra!
Planerna för idag då? Ja, jag är i skolan tidigt just nu så jag borde egentligen plugga eftersom jag ligger liiiiiite efter, ska iaf stanna en stund efter skolan och plugga(läsa) och sen ska jag till gymmet och sen hem och sova, stackars jag har fortfarande "jetlag" ja, jag har felvänt på dygnet, det där lät konstigt men ni fattar vad jag menar..jag gick iaf och la mig strax innan ett igår trots att jag var helt död vid nio,( höll på att somna när jag och fredde boka resan hahah) sen så vaknade jag upp i morse vid fem och kunde inte somna om...stackars mig..
Kommer troligtvis vara död redan efter lunchen....
Annars då? Jo, mötet på scä igår gick bra men nu ska jag börja äta medicin, fluoxetin och attarax...båda mot ångest och stress...men i början kan man få mer ångest innan det börja verka och man kan bli ännu mer nedstämd vill bara förvarna de som läser(av mina vänner)
Sådär, hörs sen!

on my way home

helloo !

nu sa aker jag snart fran hotellet vilket kanns lite trakigt men kul att traffa er, ni som e best och ni som jag saknar!
allt e bra, jag e ganska brun men kunde vart brunare men sa ere ju alltid...
pa vagen hem sa stannar vi i 12 h i LA och da blir det lite shopping och sant..

hinner inte skriva mer tyvarr! ciao


3 dagar kvar

Hellooo!

Jag mar fint, hoppas ni inte fryser alltfor mkt darhemma..
igar sa slappade jag hela dagen och tog det lugnt, hehe ovanligt liksom..
men det roliga var att ludvig paddlade ut med kanoten ensam, jag tyckte vi kunde sitta i samma kanot men han vagrade och jag gjorde likadant eftersom att den andra kanoten var det fagelskit i och jag vagrade sitta dar sa vi brakade och det slutade med att jag gick och la mig och sola istallet..men tur var det haha

Ludvig kom tillbaka efter en halvtimme och han var helt upprord och svettig, hahaa han hade sett en haj! Haha; visserligen inte en farlig en utan han hade sett en sand eller revhaj ( typ 1 & 1/2 m lang) men han blev bra radd anda hahaha! kolla rimmet ; ludvig blev skraj nar han sag en haj, fragan e om han hade rokt braj !? haha ska nog skriva den pa facebook hahahaha

Jusste; en skitsnygg fransman borja prata med mig, verkligen sjukt snygg och han ser ut som orlando bloom med grona ogon, det trakiga e bara att han e gift och har tva barn..och sa e han 35 :/ aja man kan ju hoppas att han har en lillebror, hahaha han kom fram till mig for en stnd sen och pussa mig pa kinden 2 ggr innan han skulle ivag och surfa och han sa I hope I se you tomorrow, gissa om jag doooog!! han e skitsnygg, smart, surfare,pilot, bra kropp och aahhh...kunde han inte vara singel och 15 ar yngre?

aja, maste dra nuuu!!!! pussss pa alla ni som laser
 love u


Back on Tahiti!

Tjoo alla katter!!

Hoppas allt e bra med er, jag mar fint men jag har lite hemlangtan nu, eller nej jag langtar inte hem men jag saknar mina fina vanner darhemma och sa sjalvklart saknar jag en viss liten skit som jag inte lyckades traffa nar jag var i usa...
Pappa och Ludvig mar daremot inte lika bra, kanske inte borde skriva det men de tva senasta dagarna sa har ludvig varit sjuk och spytt och vart dalig i magen och inte kunnat ata nanting och igar borjade pappa bli sjuk..men jag har klarat mig hehehe
Hoppas jag inte blir smittad bara, men vi tror att det kan ha varit den club sandwich som de at for nagra dagar sen som gjorde det, och da at jag cesaer sallad sa jag tror nog jag slipper undan hihi!

Okej, nog pratat om det..inte sa frascht precis hehe
Vi e iaf tillbaka pa varat forsta hotel nu, nar vi akte hit igar sa kom aldrig bussen fran hotellet till farjan, sa vi missade den, ajusste det sporegnade ocksa...men vi bestamde oss for att ta taxi och da fragade nagra kanadensare om de fick dela taxin med oss for de skulle ocksa tillbaka till tahiti, hursomhelst de var jattetrevliga och de skrattade at typ allt vi sa (jag blev chockad, de tyckte tillochmed jag var rolig haha) och det slutade med efter att vi hade vart med dem i tre timmar sa gav de nummer och mailadress och allt till pappa och sa till oss att om vi nansin kommer till Kanada sa bara MASTE vi komma till dem och vi var valkommna att bo hos dem och allting, de sjuka var ju att de var 100 % seriosa! Se det e det som e sa bra med usa, nastan alla e sa sjukt vanliga och oppna mot varandra, en annan sak e det i sverige nar ingen far vara battre an en annan utan att folk snackar skit och jag har inte mot en enda som e halften sa dryg som bra manga e i sverige..

Nu e det bara fyra dagar kvar har pa tahiti, vilket kanns konstigt, skont och trakigt pa samma gang...men jag ska fortsatta att bara slappa och njuta sa lange jag kan och nu ser jag solen spricka fram nar morgondimman lattar, ska sola och bada nu!

Ciao Ciao!


Lite drama i Moorea

Just nu e jag pa on Moorea, vi tog farjan hit i forrgar och det tog typ en timme, sa det e valdigt nara Tahiti som e sjalva huvudon har..
Forsta kvallen sa bodde vi pa ett pensionat ( och det var fint och mysigt men fran att vara vana vid vart lyxhotel la meridian sa var jag och ludvig ganska besvikna, sa vi bestamde oss for att aka tillbaka till Tahiti redan nasta dag..
Men pa kvallen sa skulle pappa in i var stuga ( eller bungalow som de heter har), och for att slippa myggen sa hade jag stangt glasdorren men pappa bara gar rakt in i glasdorren och sjalvklart sa gar den sonder eftersom pappa ar *host* ganska stor...
Pappa fick glas i sig pa flera stallen och det blodde en hel del, och han fick aka akut till sjukhuset..
Det var ganska laskigt men som tur e sa gick allt bra och det ''anda'' som hande var att han fick sy 8 stygn i ett 15 cm brett jack over foten..
Igar fick han tid for att kolla saren och plastra om dem vid tolv vilket gjorde att vi missa farjan tillbaka och vi var tvugna att stanna ett dygn till pa moorea..

MEN TUR VAR DET!! Vi fick tag pa ett bra rum har pa continental( ett amerikanskt hotell) och de e helt sjukt bra har, de e battre an la meridian faktiskt( trots att vi har mindre rum).

Men gud det e helt galet har, precis utanfor balkongen sa 50 m bort ligger delfinbasangen dar delfiner hoppar och bakom det sa finns det havsskoldpaddor..

Bakom hotellet sa reser sig berg med regnskog och ligger man och solar vid poolen sa e stranden precis nedanfor och vattnet, ja sjalvklart e det turkost och hur varmt som helst!

Kanns som jag bara skryter och hittar pa, men vad ska jag gora, det e ju ni som vill att jag ska blogga och beratta hur det e, heheh

Nu skiner solen igen och faglarna kvittrar, det har nyss vart blixtrar och sporegn i en timme, vadret e valdigt skumt harborta och jag har sagt det till en del av er redan men maste saga det igen, det kanns verkligen som jag e i en helt annan värld!

xoxo sunny funny girl

Paradise Hotel

Ja, jag skojar inte, jag ar i paradiset pa riktigt, gud det gar inte att forklara hur underbart det e har..

Men forestall er Hawaii!, fasst varmare och friskare luft, mindre amerikaniserat( har pratar alla franska, och som tur e sa kan nagra engelska men inte manga, haha) Jag har vart har i tre dagar nu, den forsta dagen sa hyrde vi en bil och akte runt och kollade lite pa tahiti, vi var inne i staden papete och kopte lite grejer till ludvig for hans vaska forsvann pavag till san fransisco..sjalv ska jag spara de pengar jag har kvar tills vi kommer tillbaka till LA, alltsa vi e dar en hel dag nar vi e pavag hem :)

De tva senaste dagarna sa har vi badat, snorklat, atit en massa fruktbufeer, sett upptradanden pa hotellet, sola kan man inte gora har for solen e for stark, jag somnade en halvtimme i solen igar nar klockan var fyra och jag brande mig rejalt, buhu :(

annars sa e allting toppen! det ar runt 35 grader varje dag, i skuggan alltsa..men jag klagar inte hehe

vet inte om det e nan som laser mina inlagg, men sorry for att de ser helt cp ut men hela menyn och allt e pa franska sa jag kan inte stalla in spraket tyvarr..aja hoppas ni fattar nagorlunda bra iaf!

love u all


2011 !!!!!!

Okeeey!!! Hey allihopaaaaa!! Nej, inte allihopa men ni sotisar so, laser min blogg !
ville bara saga att allt e okej och nbqtt jag lever!
Nej; jag inte bara lever; jag mar sa javla bra!
hinner inte skriva mkt on vad jag har varit med om sa jag far tyvarr vara litz kortfattad...
de senasta dagarna har jag hunnit ,ed att aka runt i LA, hollwoodskylten; walk of fame; the chinese teathre [ dar kandisarna har gjort sina handavtryck; autograf m,m ]
hann ocksâ ,ed att kolla beverly hills och bel air!!

USA, fan vad jag alskar usa! men just nu e jag pa tahiti !! tahiti=paradiset och det ligger soder o, hawaii!!

kolla det kostar 20 dollar\ timme att vara inne har och nu ska min bror in lit...


de har inlagget blev ju cp! ,en aja, ni so, laser dommer inte mig anda; love u all and happy new year


RSS 2.0