Utan mobil...igen

Ååh, jag är så arg! Igår så gick min mobil sönder..igen!! Det är fjärde gången på fem veckor som jag en av mina mobiler går sönder..och jag är aptrött på det!
Hela dagen igår verkligen sög, stannade kvar i skolan för ett grupparbete, det var inte så jobbigt men det är så segt när man måste vara i skolan i över nio timmar på en dag...
Åkte in till stan, gick till 3 på kungsgatan där jag fick vänta i 40 min på min tur och sen när vi har fixat allt så ska jag skriva på papper om lånetelefon så frågar dom hur gammal jag är, och självklart eftersom att jag inte är 18 så fick jag inte skriva på och fick åka hem utan mobil!! Jag blev riktigt förbannad, och som att inte det var nog så missar jag bussen och klantig som jag är så har jag inte "uppgraderat" mitt busskort men som tur så sa den sura busschaufören "låt gå för den här gången, men se till att skaffa terminskort plus om du ska åka såhär sent..." vaddå sent tänkte jag och blev ännu surare..sen så råkade jag åka en station för långt, jag kom på att jag hade cykeln vid bussen så jag fick gå från trollbäckens.c till jungfru.v, visst det är inte långt men det var bara för mycket..
Trött, hungrig och arg kom jag hem..och självklart ska man bråka med mamma lite också...och jag som helst av allt hade velat fira min lilla sara som fyllde 17 år igår! grattis till henne! Men hon förstod att jag inte orkade komma, men jag kommer självklart vara med och fira henne nästa helg då hon är ensam hemma! Hihi, det kommer bli grymt kul! Det ända roliga igår var att jag fick vara med min olivia vi satt och tittade på svenska fruar i new york, lika värdelöst som svenska hollywood fruar men man kan ju inte låta bli att skratta åt hur löjliga de är.

Jag har tänkt på en sak, det känns som att det inte finns några roliga fester kvar, alla har ju fyllt 18 och går på krogen eller så sitter de hemma med pojkvän/flickvän och myser..och vissa stackare har ju mycket plugg och sitter hemma och pluggar på helgen..
Jag är ju en av dem som faktist har läxor så det ska jag sätta mig och göra nu, så jag slipper i helgen för det är det värsta som finns!
Hej då!

 
Den silvriga är w890i och den röda heter w995 och jag rekomenderar ingen av dem! Skitmobiler båda två! Haha, det kan ju faktist vara jag som inte är rädd om dem(?) Haha, eller så vill gud helt enkelt inte att jag ska ha nån mobil...bläää :(

..

Tänk att ha er bästa kompis som Granne? Det har jag, Olivia Åkerlund som bor 10 m ifrån mig. Det är så skönt att alltid ha någon nära som alltid ställer upp och förstår, någon med exakt samma humor och som man skrattar med nästan jämt. När jag inte har orkat vara hemma så finns det alltid en extra familj här som bryr sig och välkomnar mig.

Så jag har suttit här med min fina vän ikväll och pluggat och snackat skit, mest snackat skit om allt och inget, hehe! Nu ska jag strax kila iväg hemåt för att sova! Ciao

Seg söndag

Söndagar är alltid lika sega, men det är ju skönt ibland att bara ligga och inte göra nånting alls..

Igår så var jag med min älskade sandra på dagen, vi åt en mysig lunch hemma hos henne och satt och pratade om allt och ingenting, såsom vi kan sitta i timmar och prata och prata, och det är så himla mysigt! Sandra har alltid så bra svar och tips på saker och ting och stöttar mig i alla situationer, det är tur att jag har henne!
På kvällen så åt jag middag med sara och carro inne hos carro i stan, sen skulle vi tre möta upp amanda och sandra och dra på fest i huddinge men det blev inte av eftersom alla var för sega typ..Haha, gud jag vet inte vad som har hänt, det känns som om att alla fester har försvunnit, har alla helt plötsligt gått och blivit seriösa med skolan eller är det verkligen så kul på krogen? Vad är det här liksom, ge mig roliga fester!
Vi åkte iaf till Niklas som bor vid tyresö.c det var inte många där, men det var kul ändå och fasst jag inte drack.
Jag tror jag var hemma hos Jesper runt ett så det var tidig hemgång igår med.haha
Vaknade vid åtta idag jättepigg men stackarn brevid mig var ju trött så vi myste i sängen och gick upp runt halv tolv. Hihi, sen så har vi segat hela dagen men har även hunnit med att träffa Min Sandra idag med, alltid lika mysigt! Nu ska jag fortsätta plugga lite!
Hejdå!


18/9

Hello Bitches! Haha, eller ska jag säga Bitchen eftersom du sofie är den ända som läser min blogg? hihi
Nej, bitch är inte bra för du är ju bäst! Hej bästa kan jag säga! Nog om det!

Igår var jag och kollade runt lite ensam i stan, kände att jag behövde ngt nytt och det blev två klänningar och båda var på rea, 99:- och 149:- kostade dem, score! Haha
Stressade sedan hem för att fixa mig innan Towes tjejmiddag, det var trevligt och kul att träffa nytt folk trots att jag mest var med Olivia, Linda, Frida och Sofia. Synd att musiken var dålig, det var radio och en skiva med brända låtar från förra året, det är inte okej, haha nuförtiden måste alla lära sig att spotify är ett måste på fest annars kommer ingen att dansa! Alla drog från Towe vid halv tolv, jag och Olivia var för trötta för att dra vidare så vi mötte upp Jesper(alltså Olivias Jesper, haha känns som allas killar heter så) och gick hem istället. hihi
Det var gårdagen det, undra vad man ska hitta på idag! Herrå


Morgonpigg!

Tjulululu! Sitter här i sängen och vet inte vad man ska hitta på..
Hur kommer det sig att alltid "dagen efter" så vaknar man upp jättetidigt trots att man kom hem sent dagen innan efter att ha festat? Haha, ja det var precis det jag gjorde idag, för typ en timme sen  så vaknade och bakis, pigg och vrålhungrig! Så det var bara att stiga upp och fixa frulle..helt oinstressant men jag åt en skål gröt( haha, saknar du svensk gröt sofie?) och gröt äter jag varenda morgon, duktiga jag! hihi

..

Jag längtar bort så himla mycket! Bort från all den här politiken som pågår just nu i landet och det tråkiga vädret! Sofie, jag saknar dig så sjukt mycket! Vad jag än gör så tänker jag på dig. Men en sak är säker, du är på ett bättre ställe just nu och Sverige är inget att ha!
Jag var i Norra igår och skrev ut mig, kändes sjukt skumt men nu är det gjort iallafall! Haha, tog några egobilder i spegeln som jag slänger upp här under! Töntigt? Svar ja, men vafan jag var tvungen för jag har ju sett så många andra göra det och det var ju under mina sista minuter som elev på norra real. haha
Jag ska uppdatera i helgen för förhoppningsvis händer det något kul!
 

Hej då så länge!


tråkiga sverige

Ja, då sitter man här hemma igen då...tillbaka till verkligheten. Det var så skönt att vara i italien, även fasst det bara var i en vecka, även fasst vädret var dåligt i tre dagar av sju, haha. Nej, men jag gillar seriöst inte Svetige..vet inte varför..men det känns så tråkigt, grått och trist..ja det kanske är för när jag kollar ut just nu så regnar det och det är kallt...och jag är tvungen att plugga för att jag ligger nog efter i skolan. Haha, men en bra sak är iaf att jag har varit ledig idag och är det imorn också! Ska man säga hejdå? Det finns ingen att säga hejdå till men aja?
herrå!
xoxo sveriges sämsta bloggare

första september-första inlägget

Ja, då har man börjat blogga då...eller bloggat och bloggat, jag har rättare sagt skrivit några meningslösa rader (?)
Vet inte hur det här ska funka och det känns som jag är något sen med trenden men fan bättre sent än aldrig, eller?? Haha, vem fan skriver jag eller till? Finns ju ingen som vet att den här bloggen finns, haha!

 Som sagt, får se hur det här ska gå, får se till att skriva lite då och då...
Gud, hur står alla bloggare ut?! Jag känner mig jättedum just nu.
Whatever, Ciao!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0