I LOVE SAN FRAN

Hejhopp gummisnopp på er allihopa!
Att fira amerikansk jul var skitmysigt, även om det inte är desamma så vi firar i sverige så är det ju ganska likt!
Fick inga julklappar dock men jag har fått pengar av mamma att shoppa för och från pappa så får vi ju resan så jag är nöjd ändå! Fick dock ett presentkort från Pat och hans syster på A&F värt 50 dollar, de är så sjukt snälla!

Annars de senaste dagarna så har vi kollat runt i San Fransisco, vi har åkt på nån tur runt i stan och samma lilla buss gjorde sedan en knäpp sak när vi var vid kajen..jo den åkte ner i vattnet! Gissa om man blev förvånad, inte visste man att det samtidigt var en båt, men det var kul och väldigt annorlunda sightseeing och både jag, pappa, ludvig och pat är helt säkra på att mannen som var guide gick på amfetamin eller något, haha för att han helt hyper och skrattade och sjöng och var inte tyst en enda sekund under den 1,5 tim långa turen, hahaha man kunde inte låta bli att skratta åt han!

Jag gillar San Fransisco, nej jag älskar det, jag älskar Californien och USA, alla är så sjukt snälla och trevliga och det säger att man är söt och frågar vart man kommer ifrån och allt, det sjukaste är att alla är jätteförvånade att man kan såpass "bra" engelska även fast man snubblar på var och varannat verb och skämms som fan, haha!

San Fransico är ju känt för alla backar i stan, ja själva staden är typ byggd på olika "kullar" precis vid vattnet så det är jättekul att åka bil i "San Fran" för det kittlas jättemycket i magen efter varje backe, idaf på mig!( ja,  jag vet jag är lite barnslig, men det ska man va tycker jag. lalala!)
Det sjukaste i San Fransisco (förutom alla bögar och transor som staden också är känt för) är Chinatown! Det är flera kvarter där det ENDAST finns affärer, resturanger och sånt med skyltar på kinesiska, och självklart är det bara asiater som bor och går i skolan där..gud man trodde verkligen att man var i Kina eller nånstans när man åkte förbi där med bussen och det allra knäppaste var när man åkte ut från tunneln och "poff" så var man tillbaka i USA igen och allt som hade med kina att göra var borta, haha

Gud vad jag pratar om ingenting, känner mig jättekonstig men aja, vill så gärna få in bilder men det går inte för jag kan inte ladda in dem på datan, men kanske kunde fixa det med pappas iphone..får se hur det bli med det helt enkelt..

JUSSTE! idag har jag ju hunnit med att shoppa, men usch vad stressigt det var..pappa ville som vanligt inte följa med så vi var tvugna att lämna av honom hemma vilket resulterade till att jag bara fick en och en halv timme på mig att shoppa, ( waaaaay to little time for meee!!)
Naa, men jag var duktig ändå, dress från juicy, en massa saker från abricombie and fitch (stavning?) och två plånböcker från guess och en massa saker från victoria secrets mihihi! Men självklart ska jag shoppa mer på vägen hem..hehehe

Egentligen så skulle vi ha tagit flyget till LA imorn men Pat valde idag att han ville följa med oss så vi ska åka bil dit ner istället, det tar drygt 5 timmar om trafiken rullar på bra. Det ska faktiskt bli skitkul att åka ner längst Californiens kust se Orange County och allt de, och sen när vi kommer till LA så ha rjag bestämt att vi ska se hollywood skylten och gå på "the walk of fame" ! Yeeey, det ska bli skitkul, och som sagt jag älskar USA och hoppas ni alla söta har det bra! love


Merry Christmas!

Heey allihopa! Merry Christmas on you och god jul ( i efterskott?) på er!!
Nu är det så att det här blir ett lite kortare inlägg än vad jag hade tänkt, tyvärr..eftersom mitt cp till bror stängde av strömmen när jag precis var klar med det förra inlägget..
( till sara; jag loggade inte ut, men vi får prata mer sen för fb går inte att komma in på just nu <3 )

Men anyway, just nu är jag i San Fransisco och det är andra morgonen som jag vaknar upp här.
Det är lite mulet idag men igår sken solen och det var varmt och skönt. Haha, det kändes väldigt skumt att vakna upp samtidigt som de flesta var mitt uppe i julmaten, ni är nio timmar framför mig.
Så när klockan är 10.00 här så är klockan 19.00 i Sverige!

Det är galet skönt att vara här men att komma hit, det var verkligen inte lätt..
Som jag sa tidigare så blev vårt flyg inställt i måndags pga att i england är man inte lika cool som i sverige och kan inte hantera snö..
Men vi fick tag i ett flyg som gick i torsdags, den 23e och som gick direkt till New York..
Efter en låång flygtur och när vi hade gått igenom en massa säkerhetskontroller och lämnat vårt bagage så var det dags att checka in till nästa flyg mot LA så får vi reda på att av någon konstig anledning så finns varken jag, pappa eller ludvig med på pasagerarlistan, att de som bokade om oss har bara reserverat och inte bekräftat typ, och när vi itne hade kommit i tid för biljetterna så hade någon annan fått dem, kul liksom...
Vi fick springa runt emellan en massa flygbolag på flygplatsen där..eller massa och massa men SAS, Continental och Brittish Airways och det var bland det värsta jag har vart med om, och allt kändes verkligen helt hopplöst och samtidigt så väntade stackars Pat på oss nere i LA och hade gjort det ända sen i måndags och som på pricken över iet så var ju våra resväskor påväg dit..

Men vi lyckades fåtag på tre biljetter till San Fransisco, och när vi kom till vår terminal så stod planet som vi skulle ha tagit till LA och som skulle lyft för fyra timmar sen fortfarande kvar, så det planet som vi skulle ha tagit till LA var trasigt, haha vilken jävla tur i oturen man kan ha!
Så Pat körde hela vägen upp från LA till San Fran (som de flesta säger här, haha!) och kom fram 6 timmar senare precis i samma stund som oss. Det ända problemet var ju att man var utan bagage..
Men att vi var utan kläder och allt, framförallt underkläder så blev det en anledning att åka och shoppa haha!
Så igår shoppade jag loss på victoria secrets, i were in heaven haha, och nu kanske jesper också blir glad, hahaha, eller nej killar är dumma och ser inte skillnad på trosor om det inte är mormor trosor eller string, jag frågade om han visste vad spetstrosor var och då vart han osäker och kunde inte svara, haha!

Så nu sitter jag här hemma hos Pat som bor strax utanför San Fransisco ( Pat är en nära vän till både min mamma och pappa och de har känt varandra i över 20 år, om ni undrar vem han är liksom).
Just nu så håller vi på och slår in de sista julklapparna och ska snart åka till Beth som är Pat's syster som bor i Sacramento( två timmar härifrån) och fira jul på amerikanskt vis med kalkon och allt, det blir du och jag sofie som firar idag, spännande ?! haha

Jag hoppas ni har det bra där hemma och att det inte är alltför kallt !
Jag ska försöka att få in lite bilder och att uppdatera så mycket det går, johanna jag kan lova dig att jag ska göra mitt bästa och är jag dålig så får du bli lite sur och påminna mig!

saknar er ! xoxo / funny girl



Hemmma igen..

Ja, då var man hemma igen....fan vad fail! 
Nu skulle jag egentligen varit i sunny carlifornia, i LA och stekt men så istället sitter jag hemma i kalla sverige och allt är den där satans JÄVLA snöns fel! JAG HATAR SNÖ.....
I måndags så kom vi till Arlanda och alla flyg är inställda menn eftersom vi var där vid fyra, en timme innan ombokningsdisken öppnar så var vi en av de få som lyckades boka om vår resa så imornbitti så drar jag!! (hoppas jag) Nej, men felet var att inga plan kunde landa i England, vid heathrow så är man inte van vid snö så nu var det lika mycket kaos där med planen som när vulkanen på Island var nu i våras... Men det är löst för nu kommer vi åka direktflyg till usa så det är ju skönt!

Men varför har jag inte skrivit tidigare då? Jo, men det är för att för jag inte har varit hemma först nu..
Jo, eftersom min pappa är som han är, både härligt spontan och jobbigt dålig på att planera så har vi vart på kryssning i två nätter på silja line..vilket jag tyckte verkade kul till en början men fyfan vilket helvete det blev..
Det var white trash people överallt, jag ville bara bortbortbort...men jag var ju fast med en pappa och en lillebror som är allmänt störda i huvet...
Det var lite kul iaf att titta lite i Helsingfors, men det ända jag lärde mig var att uppskatta Stockholm mer, vi är så jävla mycket bättre sådeså!


Japp, såhär såg då "shoppninggatan" ut på båten, inte för att jag ville ha något av deras skitsaker men jag lyckades ändå hitta något. Köpte en massa julklappar till tvillingarna( mina kusiner som jag är barnvakt ganska ofta). Köpte massa smågubbar och sånt från barbapapa, åh de kommer bli skitglada haha!

Här är jag i hissen...

Båten stannade ju i Helsingfors så jag och pappa bestämde ju som sagt att gå iland och titta lite. Som man ser så har jag endast en skinjacka och kofta på mig och gympadojjor=de varmaste kläderna jag hade med mig till usa liksom..problemet var ju bara det att det var 8-9 minusgrader ute..kul...

Vi åkte iaf förbi en kyrka som var insprängd i berget, den var verkligen jättefin och speciell, och där var första gången jag verkligen kände att julen snart var här..

Här är jag innuti kyrkan...lite roligt att klättra på väggarna....ha-ha


Och här är pappa...

Det var allt för nu! HOPPAS jag slipper sverige imorn för jag har faktist inga julklappar att ge bort, haha!


I'm back on track!

Jäääävlar vad länge sen det var jag uppdaterade!!!
sorry
ni som kikar in här då och då! :/
Jag har inte ens koll på vad som har hänt de senaste två veckorna förutom att det har vart galet mycket att göra i skolan och då har jag liksom prioriterat bort bloggandet....
Men kan ju iaf slänga upp lite bilder på vad som har hänt iaf?
I veckan så har jag inte gjort något speciellt alls, bara pluggat, tränat, samma visa varje vardag, självklart jag har inte tränat varje dag utan har självklart chillat lite hemma och sen så åkt runt på möten hos soc, scä och polisen och en massa skit, orkar inte gå in på det..
Men det har gått tre helger.

Första helgen? Sandra fyllde 18!! Tyvärr så ville hon dra ut på krogen så jag,carro och sara drog då hem till sara för att sova, hennes föräldrar var på gotland så hon var ensam hemma.

Hehe, vi passade på att vara med i limon, det var kul så länge de varade iaf! Men gud vad vi ville vara 18!! Tur att det inte är långt kvar för mig då, mohahahah!



Men..
när vi kommer hem till sara, så har sofie, som är saras lillasyster styrt fest med en massa 95or, haha och bland dem så var Ludvig med, min bror alltså..så det var första gången jag festade med han(Om man bortser från den sista festen jag hade ommaren 2009- då jag söp ner ludvig till hans första fylla! ), haha ja jag vet att vi festade med 95or..men so what? :) Det var iaf kul och det hade omöjligt gått att sova när de dansade som fan på övervåningen!


Dagen efter, på lördagen så var jag, mormor och min kusin julia på julmarknad på skansen vilket var jättemysigt!



Andra helgen så var det emmas tur att fylla år och bli firad!
Först så var vi ett gäng som var och käkade på kök&bar, en resturang i öringe som ligger nära emma, sen så hade emmas päron varit så snälla och lämnade huset till emma hela natten! Dock så fick ja i mig lite för mycket, haha ja jag är ju så lättpåverkad så ibland slår det bara till...däckade strax efter tolv iaf, hahahah fail men aja..så man bäddar får man ligga...

Fredde haffar som vanligt...haha !
Trots jag däcka så hann jag faktiskt dansa en hel del sådeså! (y)


Jag vill ju, men inte han..vet inte ens vad han skulle säga om han visste att jag la upp den här bilden..
Han gillar mig, det vet jag men jag vet också att han är rädd, rädd för att älska och rädd för att bli sårad. Men alla kan ju göra fel, alla kan göra misstag, tyvärr har jag gjort en massa misstag men ingen är perfekt och alla förtjänar ju en andra chans. Han vet alla mina brister men ändå är han kvar, men han vågar inte ge allt..
Men som jag har sagt förut, hos dig är jag underbar, hos dig har jag allt, där vågar jag stanna kvar <3


Wow! där blev det lite deep, men aja...livet e inte lätt ibland..men jag har det helt okej ändå..
I veckan...
Var med jesper i 3 dar i rad eftersom att arie inte var hemma och var i ryssland, haha jätteskönt !
Min fina moa hade glöggmingel med en massa bullar,julgodis, pepparkakor, julmust och glögg såklart! Det var mysigt men en massa tjejer som jag glömde namnet på varenda än...hehe
I torsdags och fredags jobbade jag, vet inte om jag har sagt vad jag jobbar med..
Men iaf så jobbar jag ´på wkb, det är en resturang/festlokal som ligger vid globen, står i baren och leker lite bartenderskola haha sen så är jag servitris och gör lite alltmöjligt!!
Igår så var jag med Olivia på fest i Älta och det var jääävligt kul! För en gångs skull på väldigt länge så var det en riktigt bra fest med drag rätt mängd folk och inget kaos!


Fest hos jesper oscarsson, anna-klara, jag angelica!

Olivia är på hugget som vanligt! mihi

Hahaha, jag gillar jespers placering av vänsterhanden! hahahaha

hihi



På andra festen hos lucas oscarsson så dansade vi på bordet! hahaha

Nu har jag vart duktig! ciaaaaaaaaaaaao

Helg imorn!!

Tjoooohooo!
Nu har det gått några dagar och det är dags för uppdatering..även fasst jag verkligen inte har tid men aja för er skull då! Haha
I fredags tog jag som sagt det bara lugnt och på lördagen var det fest hos towe!
Jag och towe, vinten 2007!
Här är precis innan vi ska börja sjuan, sensommaren 2006
Här är i nian! På hösten 2008! Towe är den som jag har mest galna minnen med under hela högstadiet faktist!
Det var kul hos towe men det var en massa random killar där, det brukar vara kul hos towe för förut så har de varit de gamla killarna från högstadiet men nu kände man ingen och de flesta var ganska pundiga och rökte på, tur att jag hade min oliva där! hihi
En annan kul grej var att Frida, (som bor i norrland nu) ringde helt random och frågade vad jag gjorde, hon var nere i stockholm. Så runt elva drog jag med mig frida och hennes syster nathalie till jordbro.
Och vad ska jag säga?
Det var kul men alla fick i sig en aning för mycket- skönt var iaf att jag fick skjuts hem och där väntade jesper på mig. Hihi
På söndagen så tog vi det lugnt, sen gick jag till kyrkan och fixade lite grejer. Jag var ju konfirmandledare förut och nu hoppar jag in i den gruppen som towe tar hand om. Så jag och towe ska till grekland i sommar! Fyfan vad kul det ska bli! Visst det kanske låter töntigt att vara konfirmandledare och med gud och allt det där, men det är verkligen inte så. Det är skitkul och man lär sig verkligen mycket!
Nu i veckan så har jag bara pluggat och igår var jag och emma och tränade på gymmet sen så åkte jag hem till jesper och myste med han!
Har inte mycket mer att skriva...
Hörs sen!

RSS 2.0